VisignPro – produse adresate profesionistilor
Buna tuturor,

Pentru ca urmeaza un nou sezon de nunti, botezuri si alte chermeze 🙂 , mi s-a ivit prilejul  sa mai cumpar cateva produse de machiaj, pentru ca, nu-i asa, mai aveam nevoie! 🙂 Nu chiar, dar cum fiecare are viciul lui, putem considera ca acesta este al meu.

Cu putin timp in urma, am primit un newsletter irezistibil cu o mega oferta la produsele VisgnPro, produse pe care le cunosc de la Scoala de Machiaj Professional Make-up, si caruia i-am raspuns imediat cu o scurta wishlist 🙂 . A doua zi produsele erau in mainile mele – de aceea iubesc lumea in care traim astazi, iti pui o dorinta astazi, iar maine aceasta iti este indeplinita 🙂 .

In primul rand mi-am cumparat cateva fonduri de ten cremoase, cu o putere de acoperire mare, dar care pot fi foarte bine dozate astfel incat sa creezi un look cat mai natural. Pentru acoperire mare se aplica foarte bine cu un buretel umed, iar pentru un aspect natural se poate folosi o pensula din fire sintetice. Daca sunteti fanii conturarii fetei, cu doua sau trei nuante din acest fond de ten puteti sa creati o mica opera de arta. Fiecare are cate 17g de produs si pot fi depozitate foarte bine si usor unele peste celelalte.

 fdt visignpro bis logo

 all visignpro

Apoi, am mai luat cele doua corectoare ce sunt denumite astfel incat toata lumea sa stie unde si cand sa le foloseasca: neutralizator pentru rosu si neutralizator pentru albastru. De ce asa? Pentru ca acestea sunt cele doua culori care se regasesc de regula in cearcane sau in diverse zone de pe fata si nu ar trebui sa existe. Asa ca fetelor, s-a inventat “Neutralizatorul” 🙂 – suna foarte tare, nu?

neutralizer visignpro bis

Pentru fixare si matifiere VisignPro are pudra pulbere la o cantitate chiar rezonabila si anume 10g – credeti-ma, va va ajunge mult timp!

pudra visignpro

Pentru buze, exista rezerve de cate 2ml fiecare, care pot fi aranjate intr-o paleta goala. Eu mi-am achizitionat 8 nuante care mi-au placut si anume:

rujuri VP

 

Iar cireasa de pe tort, 4 palete de farduri magnifice! Pentru a ne usura munca, cei de la VisignPro au format ei cateva palete, foarte bine alcatuite. Fiecare rezerva are cate 3g, putand fi intr-o culoare mata sau perlata.

watermarked-all palettes visignpro-2

 

Nu pot sa spun decat ca de abia astept sa le exploatez pe toate in sezonul care urmeaza, iar profesionistilor din domeniu care nu cunosc aceste produse  le recomand sa si le achizitioneze, mai ales ca in aceasta perioada au o super reducere!

Site-ul lor este visign.ro – mentionez ca articolul nu este sponsorizat.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *