Vine toamna, bine-mi pare …
Chiar daca imi place vara pentru ca e cald, avem vacante, concedii si putem merge la mare (uraaaa!)  🙂 , preferata mea este totusi toamna. De ce? Nu sunt sigura :), dar cred ca unul dintre motive este ca pot imbraca si altceva in afara de maiouri nesuferite ce lasa totul la vedere,  pot purta ghete si cizmulite, care sunt preferatele mele, in loc de slapi si sandalute :). Tototdata, nu mai duci grija machiajului care se poate topi de atata caldura si transpiratie si sa te straduiesti sa gasesti cele mai strong produse de pe piata.

Si pentru ca sa am o toamna implinita, zilele trecute am avut parte de o surpriza foarte placuta: o domnisoara extrem de draguta, pe nume Kleo Deea, care are un blog de beauty  http://www.beautybykleo.com/ mi-a propus sa fac parte dintr-un proiect la care participa mai multe bloggerite si vloggerite (ce amuzant suna, rimeaza cu veverite 🙂 ), prin care fiecare sa faca ceea ce stie mai bine, respectand aceeasi tema “Toamna”.

Acest lucru nu poate decat sa ma incante si sa ma provoace sa ma las inspirata de natura din jurul meu si sa creez un machiaj in armonie cu aceasta.

Pe 28 septembrie veti fi bombardate cu toate informatiile de care aveti nevoie, ca sa fiti cele mai frumoase, moderne si in tendinte doamne si domnisoare.

Asa ca, ciuliti urechile, cascati ochii si tineti aproape! :))

V-am pupat, Ana!

 

 

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Vine toamna, bine-mi pare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *