Secretul frumusetii
Buna tuturor,

 

Zilele trecute Oriflame a lansat un concurs pe pagina de facebook prin care cerea sa spuna fiecare ce truc are pentru a fi frumoasa. Aceasta intrebare nu a avut cum sa ma lase rece si totodata sa nu ma inspire sa scriu ceva si pe blog.

Am sa folosesc un cliseu: “frumusetea vine din interior”, iar asa cum spunea cineva, cliseele au devenit ceea ce sunt tocmai pentru ca reprezinta niste adevaruri dovedite.

happy

Stiti bine ca sunt makeup artist, deci imi place sa infrumusetez oamenii; mai ales sa ii fac pe ei sa se simta mai frumosi. Cunosc foarte bine ceea ce pot face produsele cosmetice si cele de machiaj, insa consider cu tarie ca ceea ce vine din interior conteaza poate mai mult de 50%.

Asa ca, fiti fericiti cu ceea ce sunteti, recunoscatori pentru ceea ce aveti, iubiti pe cei din jur si mai ales pe voi, iar ceea ce o sa radiati va face mai mult decat toate fondurile de ten, rujurile si rimelurile la un loc.

Incercati ca cel putin o zi pe saptamana sa zambiti tuturor celor cu care aveti contact si veti vedea ca aceea va fi cea mai buna zi a voastra. La fel, puteti incerca si contrariul, si sa va incruntati in alta zi la toata lumea; veti observa ca va fi cea mai proasta zi a saptamanii. Se spune ca cei din jurul nostru sunt oglinda noastra, asa ca ceea ce oferim, tot asta primim.

Aceasta frumusete interioara, completata de trucurile de machiaj, alimentatie sanatoasa, multa apa si produsele cosmetice potrivite, vor face din noi, nu doar cele mai frumoase persoane, ci cele mai implinite si divine fiinte.

Va imbratisez,

Ana.

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Secretul frumusetii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *