Miliarde in schimbare – Billions in ChangeBuna tuturor,

Acum ceva timp am auzit ca sportivii si cei care lucreaza in divertisment, cu precadere actorii, castiga cei mai multi bani pe lumea asta.

Intr-o discutie cu cineva de astazi, mi-am adus aminte de acest lucru si ii spuneam revoltata ca nu este corect, nu este normal si nu este benefic pentru noi oamenii; ca cei mai multi bani ar trebui sa ii castige cercetatorii, inventatorii si medicii.

In aceasta seara, Dumnezeu a vrut sa-mi arate ca nu sunt singura care gandeste asa si, mai mult decat atat, unii chiar actioneaza in aceasta directie. Intr-un ad pe youtube, la unul dintre filmuletele mele, se vorbea despre ce a facut un om cu banii, foarte multi la numar, pe care i-a castigat dintr-o afacere cu un succes mult peste asteptari.

Acest barbat pe nume Manoj Bhargava, foloseste 99% din profitul afacerii sale pentru cercetare, inventii si caritate, domeniile pe care se concentreaza fiind energie, apa si sanatate. Adica … exact, trei lucruri fundamentale pentru omenire. Din punctul meu de vedere, acest om ar merita toti banii din lume si ar trebui sa fie un model pentru noi toti. Eu una as fi onorata sa fiu macar o femeie de serviciu intr-una din cladirile ce-i apartin si in care se face cercetare.

Filmul despre acest om si proiectele sale se numeste “Billions in Change” si l-am vazut deja de doua ori pana acum. Sunt sigura ca il voi mai vedea de foarte multe ori de acum incolo, pentru ca este genul de motivatie de care are nevoie oricine, este un film care iti deschide mintea si sufletul.

Urmariti-l cel putin o data!

Pentru cei care vor sa fac parte si ei din acest proiect se pot inscrie ca si voluntari pe site-ul http://billionsinchange.com/

Ma bucur ca v-am putut fi de folos, iar daca informatiile mele vi s-au parut utile sau daca aveti intrebari, va rog sa imi lasati un comentariu la acest articol.

Canalul meu de youtube: AnaFieraru

Ma gasiti si pe facebook: Ana Fieraru Makeup Artist

pe instagram: @anafieraru
si pe twitter: @ana_fieraru

V-am pupat apasat,

Ana!

:* :* :*

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *