Pastreaza-ti mintea deschisa!
Buna tuturor,

 

Cu putin timp in urma am participat la un seminar de make-up sustinut make-up artistul de origine poloneza, Magda Atkins, pentru brandul de produse Paese.

Eu una, sunt tot timpul dornica sa particip la tot felul de astfel de seminarii, unde, cu siguranta, am intotdeauna ceva de invatat.

De ce scriu despre acest lucru? Pentru ca s-a intamplat si acum sa vad si sa aud, cum de altfel se intampla la fiecare seminar, persoane care comenteaza in asa maniera ceea ce se petrece, incat aproape ca te intrebi, de ce nu sunt ele in locul invitatului ori sustinatorului seminarului?!

Nu stiu daca peste tot in lumea asta este la fel, dar la noi, oamenii sunt tare limitati! Parca umblam tot timpul cu niste ochelari de cal si refuzam sa vedem ca exista pe lumea asta si un alt mod de a gandi sau de a vede lucrurile.

Referindu-ma strict la seminarul amintit mai sus, eu am fost extrem de incantata nu numai de cunostintele, dar si de prezenta extrem de placuta a Magdei Atkins.  Se vedea ca face cu mare placere ceea ce face si se straduia sa ne induca si noua aceeasi stare.  In schimb, audienta … extrem de morocanoasa!  In pauza am aflat si de ce: pentru ca suntem extrem de destepti si nu mai avem ce sa invatam de la altii!!!

Eu nu pot sa pricep cum poti participa de buna voie, chiar si plati un seminar la care nu esti capabil sa participi cu mintea deschisa, pregatit sa absorbi precum un burete toata informatia care ti se da! Nu spun ca trebuie neaparat sa fii de acord intru totul sau sa faci fix asa cum ti s-a aratat, fara sa filtrezi, dar as vrea sa avem bunavointa, sa lasam deoparte ideile preconcepute, sa ne deschidem mintea, sa incercam sa intelegem, iar mai apoi sa pastram ceea ce ni se potriveste. Caci daca nu suntem capabili sa acceptam si alte variante, sa acceptam noul, sa acceptam o reinterpretare, nu o sa invatam niciodata nimic, iar nivelul nostru nu va trece de mediocritate, nci ca oameni si nici ca profesionisti.

Ceea ce spun, nu se aplica doar in domeniul meu, al makeup-ului, ci absolut in orice domeniu si in viata de zi cu zi. Umblati prin lume cu mintile dechise si asimilati, filtrati, ca mai apoi sa excelati!

open-mind (1)

V-am pupat,

Ana.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *