Machiajul de mireasa
Pentru ca deja a inceput sezonul nuntilor, m-am gandit sa scriu cate ceva despre ceea ce cred eu ca ar trebui sa fie, sau de ce ar trebui sa tinem cont atunci cand (ne )realizam acest tip de machiaj.

 

1393186_712970288730525_9110078_n

In primul rand trebuie sa va ganditi daca vreti sa va realizati singura machiajul de mireasa, tinand cont de gradul vostru de pricepere si de importanta evenimentului, sau doriti sa va adresati unui profesionist. Eu recomand specialistul, dar desigur ca fiecare face asa cum crede de cuviinta.

Daca optati sa mergeti la un make-up artist, acesta va sti ce sa va intrebe si ce sa va sugereze, dar oricum, este bine sa stiti si voi cate ceva despre cum ar trebui sa stea lucrurile.

Apoi, trebuie sa stabiliti pe cel fel de culori mergeti, tinand binenteles cont de culoarea rochiei, dar si de accesorii. Este bine ca, daca accesoriile sunt aurii, sa mergeti pe culori calde, iar daca acestea sunt argintii, se poate merge si pe culori reci.

Recomand cu tarie sa se faca o proba a machiajului inaintea evenimentului propriu zis; nu de putine ori am auzit persoane care au avut surprize neplacute legate de asta si chiar nu  aveti nevoie atunci de asemenea probleme.

In general, ideea de mireasa sugereaza puritatea si inocenta, de aceea un machiaj mult prea accentuat nu este recomandat; in primul rand trebuie pusa in valoare cat mai mult frumusetea naturala si evidentiate trasaturile care va avantajeaza. Desigur, ca totul depinde si de preferintele fiecaruia, doar ca eu asta sugerez.

Produsele care se vor folosi este recomandat sa fie rezistente la apa si la transfer, deoarece este foarte posibil sa plangeti din cauza emotiilor ori sa transpirati destul de mult, tinand cont ca majoritatea nuntilor au loc vara.

Tototdata, vor fi multe sarutari si imbratisari, iar unul dintre primele produse care vor disparea va fi rujul; de aceea este bine, fie sa folositi un ruj cu rezistenta buna la transfer, fie sa il aveti tot timpul la voi pentru improspatare.

Daca optati pentru gene false, iar in ziua de astazi 99% dintre mirese fac acest lucru, asigurati-va ca nu aveti alergie la lipici (in special la cel pe baza de latex) si ca suportati bine genele. Pentru ca uneori genele cu banda sunt simtite prea grele sau incomode, eu recomand genele smocuri, care au un aspect foarte natural si nu se simt aproape deloc; acestea rezista poate chiar mai bine decat cele cu banda. Nu recomand genele foarte dese, absolut interzise cele din plastic, iar banda ar trebui sa fie din aceea transparenta. Mie personal, din categoria genelor cu banda, pentru mirese, imi plac foarte mult cele de la Ardell numite “Daisy”.

Acestea au fost sfaturile mele de astazi in ceea ce priveste machiajul de mireasa. Daca aveti intrebari sau vreti sa intram si mai mult  in detalii, astept sa-mi spuneti asta in comentariile voastre.

Ma bucur daca v-am fost de ajutor,

O zi cu multe grade celsius sa aveti!

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *