Long Wear Nail Polish The One – Oriflame
Buna tuturor,

Printre ultimele produse pe care mi le-am cumparat de la Oriflame, sunt ojele nou aparute in gama The One.

Acestea se lauda cu o ultra rezistenta de 14 zile, cu “tehnologia expert gel pentru culori vibrante si uniforme, plus extra luciu – mentinerea intensitatii culorii si rezistenta la ciobire. Perfectiunea aplicarii este data de pensula lata high definition ce asigura aplicarea rapida si comoda a culorii.”

Ce este de mentionat legat de cele 14 zile, faptul ca, testele au fost facute folosind base/top coat si retusuri. Eu sunt de parere ca, oricum ne-am plictisi 14 zile cu aceeasi nuanta de oja pe unghii, dar daca rezista 5 zile in conditii normale este mai mult decat suficient.

Pretul intreg al acestei oje este de 17.99 lei, dar  in catalogul curent o puteti comanda cu doar 9,99 lei.

In partea laterala a paginii, gasiti atat catalogul  curent de la Oriflame, pe care il puteti rasfoi online, cat si un link cu ajutorul caruia va puteti inscrie ca si client Oriflame, beneficiind de reduceri suplimentare.

Am incarcat un filmulet de curand pe canalul meu de youtube, in care prezint ojele pe care mi le-am comandat din aceasta gama, asa ca daca vreti sa mai auziti cateva lucruri despre ele nu pot decat sa va urez vizionare placuta :).

Daca vreti sa-mi faceti ziua mai frumoasa, nu uitati sa-mi dati un like si pe youtube!

V-am pupat,

Ana!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *