Conturarea fetei si un smokey eyes usor
Buna tuturor,

Acum putin timp am postat pe facebook un machiaj exemplificat cu fotografii, pas cu pas.

Pentru ca mi s-a parut destul de usor de realizat, m-am gandit ca poate mai sunt persoane interesate sa afle cum se poate realiza o conturare a fetei si un machiaj smokey eyes, rapid si simplu.

Primul pas ar fi sa avem fata curatata si hidratata

IMG_6163

Urmatorul pas il vom realiza folosind produse cremoase, si anume, un fond de ten mai inchis si unul mai deschis; pot fi si corectoare cremoase. Iluminam centrul fruntii, zona cearcanelor, pometii, puntea nasuluisi centrul barbiei. Aplicam nuanta inchisa pe marginea fruntii, sub pometi, pe lateralele nasului, in pliul ochilor si pe marginea mandibulei.

IMG_6167

Cu ajutorul unui buretel usor umezit si prin miscari de tapotare, uniformizam totul. Daca simtim nevoia, putem veni si cu fond de ten in nuanta potrivita tenului nostru pentru a face trecerea mai usoara.

IMG_6176

Dublam cu pudra folosind doua nuante, respectand zonele conturate cu fondul de ten, adica, pudra mai inchisa unde am avut fond de ten mai inchis si pudra mai deschisa unde am avut fond de ten mai deschis.

IMG_6180

Curatam sprancenele cu o perie speciala, aplicam mascara pe gene, un gloss natural pe buze si putin blush roz in pometi. Astfel, putem fi gata de plecare la scoala sau serviciu, cu un ten perfect, bine conturat dar parand foarte natural, avand un aspect cat se poate de fresh.

IMG_6186

Daca vrem sa mergem mai departe, realizam un machiaj smokey eyes in cativa pasi simpli:

aplicam pe pleoapa superioara si inferioara un fard in nuanta abastru inchis, accentuam mai bine pliul pierzand in sus cu ajutorul unei pudre bronzante sau fard maro, conturam mucoasa ochiului cu creion negru, la baza genelor aplicam cu o pensula oblica putin fard negru estompat usor in exterior, iar la sfarsit aplicam mascara negru, in cel putin doua straturi.

Sprancenele le vom contura, dar fara sa exageram, concentrandu-ne mai mult pe umplerea spatiilor goale.

Buzele le vom accentua folosind un ruj in nuanta violet deschis.

IMG_6197

Acesta este aspectul final!

Ma bucur daca v-am fost de folos,

pana data viitoare, numai fericire!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *