Ce mi-am cumparat de la ELFe.l.f.logocase.w.brusheshires

Buna tuturor,

Cred ca majoritatea dintre voi ati auzit de firma e.l.f. (eyeslipsface)! Sunt produse nu foarte scumpe, care se lauda cu o calitate buna pentru pretul pe care il au. Pana acum, recunosc, eu nu am avut nici un fel de contact cu aceasta firma, nu am folosit absolut nici un produs de-al lor.

Am vazut insa, de cateva ori, la Emily Noel pe canalul ei de youtube Beauty Broadcast, ca a folosit cateva pensule de la Elf si am zis sa incerc si eu , dat fiind faptul ca o apreciez foarte mult pentru ceea ce face.

Inca un motiv pentru care am cumparat de la ei, ar fi ca as vrea sa pot recomanda pensule care nu sunt foarte scumpe dar care isi fac treaba, deoarece pentru uz personal nu multa lume vrea sa dea o avere pe o pensula.

Am cumparat cateva pensule din gama Essential si cateva din gama Studio, iar pe langa acestea, doua kit-uri de sprancene. Acestea din urma, dupa cum se observa si in fotografie, au o parte cu ceara pigmentata si una cu fard, venind totodata si cu o pensulica cu doua capete.

Clipboard1

Clipboard2

Clipboard3

Pretul unui kit de sprancene a fost de 22 de lei, a unei pensule Studio de asemenea 22 lei, iar a unei pensule Essential de 9 lei.

Momentan doar le-am despachetat si am facut un filmulet cu prima impresie, urmand ca peste putin timp sa va zic si pe care le recomand si pe care nu.

Ma bucur ca v-am putut fi de folos, iar daca informatiile mele vi s-au parut utile sau daca aveti intrebari, va rog sa imi lasati un comentariu la acest articol.

Abonati-va si la canalul meu de youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCi4C44jMrMR52C8j-Y9i1tQ

Ma gasiti si pe facebook
https://www.facebook.com/pages/Ana-Fieraru-Make-up-Artist/574731995941439?ref=hl

pe instagram ca anafieraru – http://instagram.com/anafieraru
si pe twitter @ana_fieraru – https://twitter.com/ana_fieraru

V-am pupat apasat,

Ana!

:* :* :*

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *