Bine ati venit in Echipa mea Oriflame!




Buna tuturor,

Nu fac un secret din faptul ca eu sunt consultant Oriflame si de aceea o sa ma auziti destul de des vorbind despre produsele lor. Mie personal imi plac, le folosesc, le recomand si pe deasupra mi le cumpar si cu reducere.

De curand am facut un filmulet Unboxing Oriflame, in care am amintit si despre posibilitatea cumpararii acestor produse cu reducere printr-un simplu pas, acela de a va inscrie ca si clienti directi.

Ce presupune asta? Semnati un formular cu datele voastre si furnizati o copie de buletin, dupa care puteti plasa comenzi, daca si atunci cand doriti, pentru voi si rude, prieteni sau clienti, beneficiind de reduceri cuprinse intre 23 si 40%. Singura conditie pentru acest discount este ca suma minima de comanda sa fie 70 lei, un lucru de altfel foarte usor de realizat. Totodata, varsta minima pe care trebuie sa o aveti este de 16 ani.

Eu am deja o echipa foarte frumoasa, in care sunt bucuroasa sa mai primesc pe oricine doreste, dand click pe urmatorul link:
Intră în echipa Oriflame!

Daca nu le cunoasteti produsele, puteti sa urmariti ultimul meu videoclip Unboxing Oriflame din Catalogul 9:

Ma bucur ca v-am putut fi de folos, iar daca informatiile mele vi s-au parut utile sau daca aveti intrebari, va rog sa imi lasati un comentariu la acest articol.

Canalul meu de youtube, nu uitati sa va ABONATI

Pagina mea de facebook, nu uitati sa dati LIKE

pe instagram ca @anafieraru – instagram anafieraru
si pe twitter @ana_fieraru – twitter ana_fieraru

V-am pupat apasat,

Ana!

:* :* :*

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *